martes, 29 de marzo de 2022

Estrenem nova web: Registre de Senders de la Comunitat Valenciana


La FEMECV col·labora amb la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, en el registre dels més de 9.000 km de senders del nostre territori.

Any rere any, a través de convenis de col·laboració, la nostra Federació s'encarrega del manteniment del Registre Públic de Senders de la Comunitat Valenciana i també del Registre Esportiu, perquè la informació que s'ofereix als senderistes siga la més adequada i de millor qualitat.

La Vocalia de Senders i Refugis és la responsable de la coordinació de tot aquest treball, a través del Comité de Senders i juntament amb els/les Tècnics/ques de Senders de les tres províncies, capacitats per al disseny, gestió i desenvolupament de treballs relacionats amb els senders, com són les homologacions i els controls de qualitat.

A més, des de la Vocalia de Senders i Refugis es realitzen una sèrie de tasques entre les quals es destaca l'assessorament a ajuntaments i clubs, així com a empreses de senyalització en la creació de nous senders i en la millora dels ja existents.

A poc a poc, conforme es vagen realitzant els controls de qualitat, s'aniran actualitzant els més de 700 senders que componen el Registre Públic i l'Esportiu de Senders de manera que la FEMECV, amb aquesta nova eina, contribuïsca al fet que puguem gaudir de la muntanya a través de l'accés i la difusió dels senders homologats i, en definitiva, a transmetre respecte i estima pel medi ambient i la cultura del nostre entorn natural.

Amb aquesta nova web es finalitza la primera fase d'un projecte més ambiciós que inclou la gestió electrònica dels expedients i una seu electrònica per a promotors i tècnics/ques de senders.

 

Ací et deixem l'enllaç a la nova web de senderes:

https://senders.femecv.com/

 

Autor: 
Àrea de Comunicació FEMECV

No hay comentarios: